Blogiarkisto

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Oiva viikonlopun avaus

Tervehdys taas!

Tänään aamuni alkoi yhdessä pikkusiskoni kanssa maittavan aamiaisen ja aamuradion siivittämänä. Itse söin kaurajugurttia ja mysliä ja Marialle valmistin ruisleivän avokadolla, salaatilla ja kesolla päällystettynä. Tein vielä molemmille raikkaan hedelmäsalaatin antamaan viimeisen energiapotkun päivään. Saatuamme vatsamme täyteen suuntasimme pyörämme kohti työpaikkaa mukavasti myötätuulessa ja raikaassa säässä.

Maistoin vähän aikaa sitten ensi kertaa kaurajugurttia ja voin lämpimästi suositella kokeilemaan. Olen maistanut vain maustamatonta kaurajugurttia, sillä en oikeastaan syö lainkaan valmiiksi maustettuja jugurtteja, rahkoja yms. vaan maustan ne itse yleensä hunajalla. Kaurajugurttiin en kuitenkaan lisää mitään, sillä pidän sen omasta pehmeästä mausta. Toki makuvaihtoehtoja löytyy monia. Väriltään jugurtti on vaalean ruskeaa ja aluksi tuumailinkin, että mitähän sitä tuli ostettua. Mutta tämäkin taas osoitti että sitä kannattaa kokeilla uutta, tulee elämästä jännenpää;) 



Sain tänään Marian mukaani kiipeilykeskukselle. Sää oli melko epävakaa, joten ulkokiipeilyt jäivät tältä päivältä. Sen sijaan boulderoimme ja kiipesimme yläköydellä. Tänään meno sujui paljon paremmin kuin viimeksi Italian matkan jälkeen. Sain myös yhden kauan työstämäni projektireitin kiivettyä:)


Olen menossa heinäkuun alussa Tanskaan kiipeilyleirille, joten minulla on nyt kova viimeisten viikkojen kiipeilykunnon viilaus. Odotan reissua innolla ja tahdon olla parhaassa mahdollisessa kunnossa pystyäkseni nauttimaan Tanskan kiiepilyanneista (kieltämättä hieman huvittavaa, mutta uskokaa pois, kyllä sieltäkin löytyy kalliota kiivettäväksi;) ) täysin siemauksin. Olen onneksi kehittynyt kiipeilyssä aika lailla viimeisen puolen vuoden aikana, enkä enää tunnu junnaavan paikallani. Tuntuu mahtavalta nähdä tuloksia kovan treenauksen jälkeen. Mikäli olette kiipeilyihmisiä, gradeni on nyt 6b+. Osallistuin alkukeväästä ensikertaa kiipeilykerhomme liidikisoihin. Minulla ei ollut ennakkoon kisoihin juurikaan tavoitteita, sillä olin aiemmin kisannut vain joissain satunnaisissa junnukisoissa. Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen tuloksiini kisoissa; reitit tuntuivat sopivan haastavilta ja sijoituksissa olin 4. Kisoissa oli mahtava tsemppi-tunnelma, mikä teki minuun suuren vaikutuksen. Taisi kisakärpänen tässäkin lajissa puraista, saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan;)

Kuva muutaman kuukauden takaisista kisoista

Kotona meillä oli Marian kanssa pitkä venyttelytuokio liikkuvuustavoitteisiimme päästäksemme. Musiikin siivittämänä ja sateen ropinaa ikkunaa vasten katsellessa oli ihana huoltaa hieman jäykistymään päässyttä kehoa. Venyttelyn jälkeen olo oli ihana vetreä ja rauhallinen.

Päivän päätteksi nautiskelemme vielä eilen tekemääni raakakakkua, smoothieta ja ruisleipää guocamolella ja kesolla. Nams! En kyllä keksi parempaa tapaa aloittaa viikonloppua:)

Voih! Tästä kakusta tuli tosiaan aivan ihanaa! Kokeilkaa ihmeessä; helppoa, hyvää ja vielä terveellistä:)

omnom...


Oikein rentouttavaa viikonloppua!

Terkuin Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti