Blogiarkisto

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Keskikesän iloa


Huomenna on jo tämän viikon viimeinen työpäivä ja lähdemmekin jo heti puolilta päivin ajamaan kohti saaristoa juhannuksen viettoon. Tätä on kyllä odotettu! Vietämme juhannusta yhdessä isovanhempieni sekä yhden ystäväni kanssa. Suunnitelmana on ystäväni kanssa päästä viikonlopun aikana kiipeilemään (sporttia ja boulderia, pidetään peukkuja että vältytään sateelta:) ), suunnitella ensi kesän japanin matkaa, syödä hyvin, käydä yökävelyillä, uida hyisessä merivedessä, joogata, meloa kajakilla ja nauttia elosta saaristossa! Niin ihanaa että vatsanpohjassa jo kutkuttelee:)

Juhannuksen ja kesän kunniaksi haluankin nyt jakaa muutamia ihania kuvia, joita olen itse ottanut tai löytänyt eri paikoista. Näiden kautta toivotan kaikille ihanaa keskikesän juhlaa!

Tämä lista tulisi pitää useammin mielessä. Siksipä teinkin siitä äidilleni pienen taulun:)




Vaikka saaristoon on luvattu hieman kirpakkaa säätä, ei se menoamme haittaa; päinvastoin! On ihana rentoilla villapaidoissa takkatulen ääressä. Kuten eräs työkaverini osuvasti sanoi: "Aren't you lucky? You're experiencing winter and summer at the same time!"

Juhannuksena(kin) on ihana kerääntyä ystävien ja perheen kanssa ihanaa ruokaa notkuvan pöydän ääreen ja nauttia yhdessä kesän annista. 



Enough said




Nauttikaa kesästä, niin villapaidassa kuin uikkareissakin;)



Blogini löytyy nyt myös Etsi reseptejä sivustolta!

etsiresepti.fi

Auroinkoisin terkuin Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti