Blogiarkisto

torstai 24. heinäkuuta 2014

Uusien makujen viikko

Oi miten ihanasti tämä viikko onkaan alkanut! Tulimme pikkusiskoni kanssa sunnuntaina Ahvenanmaan vierailulta, ja on ihanaa nyt kun Mariakin on kotosalla. Olen innokkaan tarmokkaasti koko viikon toteuttanut "uusien reseptien kokeilu" -kampanjaani. Maanantai-ilta oli oikea super kokkausilta, jolloin teimme Marian kanssa kevätrullia (todella hyviä, suosittelen kokeilemaan!), granolaa, ruispuuroa seuraavalle aamulle, siemennäkkileipää, guacamolea, raakoja porkkanakeksejä ja maailman parasta ja terveellisintä milkshake-pirtelöä. Täytyy kyllä myöntää, etten ehkä toiste ota noin kunnianhimoisia haasteita yhdelle illalle. Mutta olemme sisarusteni kanssa kyllä saaneet vatsamme täyteen ravitsevaa ja makoisaa ruokaa koko viikon ajan. Sitä onkin tarvittu kun lähes joka aamu olen ennen töitä käynyt ihanaakin ihanammalla aamulenkillä ja iltaisin vielä kalliokiipeilemässä ja pyöräilemässä. Sään ollessa helteinen, olen siirtänyt juoksulenkkini aivan aamutuimaan enen töihin lähtöä, mikä on ollut aivan loistoidea! Ei voisi kyllä aamu paremmin alkaa: lempeän lämmin ilma ihoa vasten, heräilevä kaupunki, lintujen laulu ja juoksun hurma. Siitä on hyvä lähteä taas polkemaan kohti työpäivää:)


Maanantaina tein aivan ihania porkkanakeksejä. Pesepti oli vegaani ja terveellinen:)

Olen jo pitkään halunnut kokeilla kevätrullia ja kokeilussani yhdistin raakareseptin ja piknikreseptin, lopputulos oli tuore ja mausteinen. Nams!

Iltapalaa kiipeilyreissun jälkeen: vesimelonia, viinirypäleitä, banaania, itsetehtyä granolaa ja rahkaa

Ruispuuroa ja smoothieta aamulenkin jälkeen

Löysin vihdoin maailman ihanimman cookie-reseptin! Olen jo pitkään etsinyt sitä ihanan pehmeää koostumusta ja nyt se löytyi:)


Teimme Marian kanssa cookie-icecream-sandwichit: kaksi cookieta ja väliin Ben&Jerry's chocolate fudge brownie -jäätelöä. Suklaista ja niin ihanaa!



Uutena kokeiluna suklaalla ja jugurtilla päällystetyt jäiset banaanit.


Yksinkertaisesti pilko 3 banaania sopivan kokoisiksi, laita pakkaseen tunniksi, sulata 300g suklaa ja lisää siihen 1 rkl kookosölyä, kuorruta ja pakasta uudelleen. Niin hyvää!

Jos haluat yogurttipäällysteen päällystä banaanipalat kreikkalaisella yogurtilla ja hunajalla ennen pakkaseen laittoa ja päällystettynä pakkaseen. Voit halutessasi koristella banaanit strösseleillä, kooksohiutaleilla tai pähkinärouheella.


Kohta lähdemme Marian kanssa viettämään viikonloppua Helsinkiin. Luvassa on suppailua, piknik, juoksulenkkejä, elokuvia ja mikä tärkeintä kesästä ja hyvästä seurasta nauttimista!

Ihanaa viikon jatkoa!

Terkuin
Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti