Blogiarkisto

tiistai 4. marraskuuta 2014

Home sweet home!

Olen vihdoin päässyt muuttamaan omaan kotiini täällä Helsingissä! Muutimme yhteisvoimin perheeni kanssa perjantaina ja lauantaina, ja sunnuntaina täällä järjestettiinkin jo kahdet juhlat: aamulla siskoni syntymäpäiväbrunssi ja illalla haalarimerkkien ompeluilta yhdessä ystävieni kanssa. Siinä välissä ehdimme isäni kanssa vielä käydä SkiExpossa, oli yhdet kiipeilypirskeet ja halloween-tuparit, eli viikonloppu oli todella tapahtumien täyteinen.


Ensimmäinen ateria uudessa kodissa oli pumpkin-mac-and-cheese pasta

Olen jo pitkään hartaasti odottanut pääseväni muuttamaan omaan pieneen kotiini ja en voi edes uskoa, että nyt se on vihdoin totta. Koti tuntuu jo nyt niin omalta, ettei lainkaan uskoisi, että olisin vasta pari päivää sitten muuttanut tänne. Kyllähän täällä vielä joitain puutteita on, mutta onnistuimme kyllä todella tehokkaasti saamaan asunnon oman näköisekseni, jossa on niin ihana olla. Viihdyn täällä niin hyvin, etten malttaisi lainkaan lähteä pois. Sitä ei tosin ehkä uskoisi kun miettii, kuinka paljon olen lähipäivinä ollut menossa... Mutta on ihanaa väsyneenä käpertyä omaan sänkyyn ja vain vaipua onnellisena uneen tietäen olevansa turvallisesti omassa kodissa. On mahtavaa kun vatsan pohjassa ihan kutkuttaa, kun ajattelee pian taas pääsevänsä omaan suloiseen pesään oleilemaan. Sellaisenhan kodin juuri pitäisikin tuntua: turvalliselta, lämpöiseltä, rauhalliselta, kodikkaalta ja omalta paikalta, jonne on aina ihana palata ja jossa voi ihan vain olla.


Kodissani on parvi, mikä sopii loistavasti pieneen asuntoon, kun saa nukkumatilan erilleen. Päädyimme patjavalinnassa kookostäytteiseen futoniin. Kävin testaamassa eri vaihtoehtoja ja lopulta päädyin futoniin. Vaikka hinta on melko korkea, tuntui patja jo kaupassa niin hyvältä, että olisin voinut heti nukahtaa sille. Ja jos kulutamme elämästämme kolmasosan nukkuen, niin ei ole ihan hullu idea panostaa hyvään patjaan;)



Marian syntymäpäiväbrunssille tuli seuraavanlainen menu:
Healthy homemade oreos (vegaani, ja paljon parempia kuin kaupasta saatavat!)
Red Velvet -kakku
Banaani-skonsseja (vegaani)
Hedelmäsalaattia
Maailman parasta näkkileipää (resepti löytyy tästä blogista, vegaani, gluteeniton)
Karjalan piirakoita


Juomiksi oli pumpkin-spice-lattea sekä Pariisilaista Kusmi-teetä


Viikonloppu ja alkuviikko ovat olleet niin täynnä vilinää ja vilskettä, että olen ihan päästäni pyörällä. Mutta vaikka päässä surisee, on olo kuitenkin levollinen ja onnellinen.
Ja nyt pääsen onneksi käpertymään omaan lämpöiseen sänkyyni kuunnellen, kuinka tuuli ja sade piiskaavat Helsingin kattoja. Ihana olla kotona!

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti