Blogiarkisto

tiistai 26. toukokuuta 2015

Kesä tulee!

En vain voi uskoa tätä. Ensimmäinen vuosi lääkiksessä alkaa olla viimeistä tenttiä vaille paketissa. Ja mikä vuosi se onkaan ollut! Tämä ensimmäinen vuoteni Helsingissä on ehdottomasti ollut yksi elämäni tapahtumarikkaimmista ja antoisimmista. Olen muuttanut uuteen kotikaupunkiin, aloittanut mahtavat opinnot, saanut aivan ihania uusia ystäviä, rakentanut oman pienen kodin, matkustanut, nähnyt ja kokenut. Olen ehtinyt urheilla, valmentaa, olla mukana lääkiksen kerhoissa, reissata, kokkailla, työskennellä valmennuskurssilla, juhlia ja monin tavoin nauttia aivan ihanasta elämästäni. Olo on nyt kesän kynnyksellä suorastaan haikea kaiken sen jäädessä nyt taakse. Ei millään haluaisi vielä päästää ensimmäistä opiskeluvuotta menemään ja tahtoisi vain jäädä elämään tätä vuotta vielä ainakin samamoisen ajan. Mutta taas toisaalta voin vain olla onnellinen, että olen ottanut ilon irti kaikesta siitä mahtavasta, mitä vuosi on tuonut tullessaan ja nauttinut uudesta luvusta elämässäni. Voin hyvin mielin muistella kulunutta vuotta tietäen, että nautin kaikesta sen tuomasta täysin rinnoin ja himmailematta. Ei tarvitse katsoa taakse ja murehtia, miksen kokeillut sitä tai mennyt sinne tai tehnyt tuota. Sillä minä kokeilin, menin ja tein, enkä ainakaan katunut. Kulunut vuosi ei vain millään olisi voinut olla parempi!

Viime syksyn Alfajaisissa tulevissa työtamineissa

Ja ihanaa on, että muistot jäävät. Eikä ole epäilystäkään, etteikö seuraavastakin opiskeluvuodesta tulisi mahtava. Mutta yhtenä suurena erona viime syksyyn tulee olemaan, että kun taas palaan Helsinkiin, tiedän varmasti, että minua odottaa aivan mahtava vuosikurssi, ihanainen kotini ja jo nyt rakas kotikaupunki kaikkine ihanine kuppiloineen ja kulmineen. Voi kuinka ihanaa, etteivät nämä opiskeluvuodet lopu vielä hetkeen! 

Ihanainen oma pieni parvekkeeni alkaa olla kesäsuosissa. Nautin siitä nyt täysin siemauksin alkukesän viileyttäkin uhmaten.



 Kukkien lisäksi olen saanut itselleni ihanan pienen yrttitarhan, josta voin käydä aina hakemassa tuoretta kokkeiluihini. Tuloillaan on myös paprikoita, tomaatteja, porkkanoita, retiisejä ja salaattia:)



Kesäillan onnea omalla pervekkeella musikkia kuunnellen, iltapalaa syöden ja ihanaa keittokirjaa selaillen <3


Viimeinen tenttini odottaa torstaina ja seuraavana päivänä onkin aika hypätä lentokoneeseen ja suunnata kohti Tukholman maratonia yhdessä ystäväni kanssa. Tällä hetkellä sääennuste ei näytä parhaalta mahdolliselta, mutta toivotaan, että se vielä ehtii muuttua. Nyt on aika vain syödä hyvin, levätä, nauttia alkukesästä parvekkeellani, leikata kesähiukset ja lakata varpaankynnet!


Pastaparty!

Naisten kymppi viime sunnuntaina alkuverryttelyksi maratonia varten ;)

Aivan ihanaa alkukesää kaikille!

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti